Maksuehdot


MAKSUEHDOT
Pankkimaksut
Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, maksusi välitetään verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

Luottokorttimaksut
Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat
Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Tietoa Checkout Finlandista
Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Klarna - Pilko maksut
Pilko maksut -palvelu on vaivaton tapa rahoittaa ostoksesi ja maksaa pidemmällä maksuaikataululla. Voit maksaa saldosi kokonaan tai suorittaa kuukausittaisen minimimaksun.

Klarna Pilko maksut jakaa ostoksesi hinnan samansuuruisiin kuukausimaksuihin.
Valitse kassalla Pilko maksut ja suorita yksinkertainen kertarekisteröityminen.

  • Kun päätät ensimmäisen kerran ostaa Pilko maksut -vaihtoehdon kanssa, sinua pyydetään hakemaan Klarna-tiliä maksuvaiheessa. Klarna suorittaa sitten takaisinmaksukyvyn arvioinnin. Jos sinut hyväksytään, Klarna luo sinulle tilin.
  • Jos sinulla on jo Klarna-tili, Pilko maksut -vaihtoehdon kanssa tekemiesi ostosten tilaussumma lisätään kokonaissaldoosi edellyttäen, että uusi ostos ei ylitä käytettävissä olevaa luottorajaa.

Klarna ilmoittaa, kun kuukausittainen yhteenvetosi on valmis ja on aika suorittaa maksu.

Lue lisää Pilko maksut -vaihtoehdosta täältä: www.klarna.com/fi/yritys/products/slice-it/


Mikäli sinulla on toimitukseen tai maksuihin liittyviä kysymyksiä, pyydämme olemaan meihin yhteydessä, ensisijaisesti sähköpostitse: contact@coshoandcompany.fi

Maksutavat