Toimitus original


Toimitusaika
Toimitamme tilatut tuotteet pääsääntöisesti viikon kuluessa tilauksesta. Julisteiden toimitusaika voi olla pidempi (7-10 päivää). Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.
Toimituskulut ja -tavat
Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä tarkemmin tietoa tilauksen etenemisestä. Toimitamme huonekalut kotisi ulko-ovelle veloituksetta Pääkaupunkiseudulla. 
Ota meihän suoraan yhteyttä, jos olet kiinnostunut tilamaan huonelakut pk-seudun ulkopuolelle.
Julisteet toimitetaan ilmaiseksi kaikkialle Manner-Suomeen ja Eurooppaan.
Peruutus
Asiakkaalla on oikeus perua tekemänsä tilaus ennen kuin tuote on ehditty jättää kuljetettavaksi. Peruutus tehdään sähköpostitse osoitteeseen: contact@coshoandcompany.fi
Tuotteiden palautus 
Kaikilla tuotteillamme on ilmainen 14 päivän palautusoikeus. Tuotteen tulee olla asianmukaisesti pakattu ja samassa kunnossa kun se on sinulle toimitettu. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla.
Mikäli tuote palautetaan huonommassa kunnossa kuin toimitettaessa, pidätämme oikeuden alentaa palautushintaa. Rahat palautetaan tilaajalle, kun tuote on vastaanotettu, tarkastettu ja palautus täyttää yllä mainitut ehdot. Otathan ennen palautusta yhteyttä osoitteeseen: contact@coshoandcompany.fi
Palautusoikeus ei koske tilaustöitä.
Maksu-, osto- ja myyntiehdot

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, maksusi välitetään verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

Luottokorttimaksut
Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Tietoa Checkout Finlandista
Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Klarna - Pilko maksut.

Pilko maksut -palvelu on vaivaton tapa rahoittaa ostoksesi ja maksaa pidemmällä maksuaikataululla. Asiakas voi maksaa saldonsa kokonaan tai suorittaa kuukausittaisen minimimaksun. Tarjotut maksutavat riippuvat Klarnan tekemästä henkilökohtaisesta luottopäätöksestä.

Lisätietoa Klarna maksutavoista

Klarna-sovellus antaa asiakkaan hallita maksujaan ja maksaa joustavasti, milloin ja miten hän haluaa omaan tilanteeseensa ja tarpeisiinsa sopivalla tavalla.

Yhteydenpito laskutusasioissa onnistuu www.klarna.fi kautta.

PayPal

Voit maksaa PayPal-tunnuksillasi tai luottokortilla.


Mikäli sinulla on toimitukseen tai maksuihin liittyviä kysymyksiä, pyydämme olemaan meihin yhteydessä, ensisijaisesti sähköpostitse: contact@coshoandcompany.fi