Meistä


Vankan kuvataide- ja puutyöalan kokemuksen omaava Cosho & Co. tiimi uskoo, että toivottomaltakin näyttävä elämää nähnyt huonekalu voidaan muuntaa jälleen hienoksi yksilöksi, joka sopii moderniin sisustukseen tuoden siihen sielukkuutta sekä persoonallisuutta.

Sitoudumme vahvasti kestävän kehityksen toimintaperiaatteisiin: uudelleenkäyttöön, jätteiden vähentämiseen sekä kierrätykseen (Reuse, Reduce, Recycle) ja käytämme ammattitaitoamme antaaksemme uuden elämän huonekaluille, jotka saattavat näyttää jo aikansa eläneiltä. Pyrimme luomaan jokaisesta henkiinherättämästämme huonekalusta ainutlaatuisen taide-esineen, joka on kuitenkin samalla toiminnallinen ja palvelee asiakkaitamme vielä vuosia eteenpäin. Olemme iloisia siitä, että uudistamiemme kalusteiden avulla kuka tahansa voi sisustaa kotinsa tai vaikka putiikkinsa tai kahvilansa yksilölliseksi ilman, että se kuluttaa ympäristöä. 

Kaikki huonekalumme kunnostetaan (mikäli tähän on tarvetta) ja viimeistellään yksityiskohtia myöten erityisellä huolella korkeatasoisia materiaaleja käyttäen. Käy katsomassa sivustomme Huonekalut-osio nähdäksesi millaisia esineitä olemme tähän asti toteuttaneet ja ota yhteyttä, jos sinulla on uutta ilmettä kaipaavia huonekaluja.

Tapaa tekijät

Cosho & Co. on kahden ystävyksen luovan yhteistyön tulos. Jokaisen sivustollamme näkyvän designin takana on taiteellinen Elena, jonka vahvuuksiin kuuluu huonekalujen potentiaalin näkeminen. Elena auttaa sinua yhdistämään uuden elämän saaneen huonekalun osaksi sisustustasi. Hän uskoo värien terapeuttiseen voimaan ja ympärillemme keräämiemme esineiden kauneuden sekä inspiroivuuden tärkeyteen.

Julia puolestaan huolehtii valokuvauksesta, kotisivujen ulkoasusta sekä sosiaalisesta mediasta. Hän on elementissään etsiessään uusia esineitä kunnostettavaksi. Julia vastaa sähköposteihisi, päivittää sivustoamme, julkaisee Instagramissa sekä kunnostaa huonekaluja jatkuvasti kasvavalla työkalumäärällään😊

Yhteistyö yritysten kanssa

Cosho & Co. tekee mielellään yhteistyötä muiden paikallisten yritysten kanssa tarjoten huonekaluja sekä myyntiin että sisustukseen. Autamme luomaan unohtumattoman tunnelman hotelliisi, ravintolaasi, kauneushoitolaasi - vaihtoehdot ovat loputtomat.

Sisustusalan yhteistyö

Teemme mielellämme yhteistyötä sisustussuunnittelijoiden, teattereiden, valokuvaajien sekä stylistien kanssa.

Työmme yhteisön hyväksi

Yksi oman yrityksen omistamisen parhaita puolia on mahdollisuus auttaa yhteisöämme hyväntekeväisyyden kautta. Lahjoitamme mielellämme huonekaluja rahankeruuseen.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos haaveenasi on työskennellä kanssamme seuraavan projektisi parissa.