Toimitus- ja maksuehdot


TOIMITUSEHDOT
Toimitusaika
Toimitamme tilatut tuotteet pääsääntöisesti viikon kuluessa tilauksesta. Julisteiden toimitusaika voi olla pidempi (7-10 päivää). Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.
Toimituskulut ja -tavat
Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä tarkemmin tietoa tilauksen etenemisestä. Jos kyseessä on huonekalujen tilaus, olemme yhteydessä sopiaksemme tarkemman toimitusajan.
Toimitustapavaihtoehdot ovat Nouto ja Paikallinen toimitus: 
Nouto
Maksetut tuotteet voi noutaa pakkaamattomana veloituksetta Cosho & Co.-studiosta (Elsankuja 2 H, Espoo, pääsy Akselinpolun puolelta ).
Paikallinen toimitus
Toimitamme huonekalut pääkaupunkiseudulla sisään kannettuna:
Pienkalusteet - 30 euroa
2-miehen kuljetus - 60 euroa
Ota meihin suoraan yhteyttä, jos olet kiinnostunut tilaamaan huonekalut pk-seudun ulkopuolelle, järjestämme kuljetuksen järkevällä lisähinnalla.
Julisteet toimitetaan ilmaiseksi kaikkialle Manner-Suomeen ja Eurooppaan.
Peruutus
Asiakkaalla on oikeus perua tekemänsä tilaus ennen kuin tuote on ehditty jättää kuljetettavaksi. Peruutus tehdään sähköpostitse osoitteeseen: info@coshoandcompany.fi
Tuotteiden palautus 
Kaikilla tuotteillamme on ilmainen 14 päivän palautusoikeus. Tuotteen tulee olla asianmukaisesti pakattu ja samassa kunnossa kun se on sinulle toimitettu. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla.
Mikäli tuote palautetaan huonommassa kunnossa kuin toimitettaessa, pidätämme oikeuden alentaa palautushintaa. Rahat palautetaan tilaajalle, kun tuote on vastaanotettu, tarkastettu ja palautus täyttää yllä mainitut ehdot. Otathan ennen palautusta yhteyttä osoitteeseen: info@coshoandcompany.fi
Palautusoikeus ei koske tilaustöitä.
MAKSUEHDOT
Maksutavat verkkokaupassa

Verkkokaupassamme on käytössä Klarna Checkout -maksujärjestelmä.

Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä.

Klarna tarjoaa sinulle aina elämäntilanteeseesi sopivimman maksutavan. Maksa verkkopankkimaksulla tai kortilla heti. Tee maksut myöhemmin joko 30 päivän ilmaisella maksuajalla tai pilkkomalla suuremmat maksut eriin. Shoppailu niin kuin sen kuuluisi olla. Sujuvaa ja turvallista.

Valitse sinulle sopiva maksutapa:

  • Maksa heti - Klarnalla voit maksaa ostoksesi heti joko verkkopankki- tai korttimaksulla. Turvallista, sujuvaa ja helppoa.
  • Maksa myöhemmin - Tämä tarkoittaa sitä, että saat tilaamasi tuotteet ensin kotiisi ja päätät vasta sitten haluatko pitää ne vai et. Klarna tarjoaa 30 päivän ilmaisen maksuajan Maksa myöhemmin” maksutavalla.
  • Pilko maksut - Joskus isompia ostoksia tehdessä on hyvä pystyä jakamaan kulut eri kuukausille. Klarnalla voit tehdä tilauksen nyt ja pilkkoa maksut. Klarnan sovelluksessa hallitset maksujasi ja eräpäiviäsi.

Kysyttävää maksuista? Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua, Klarnan Asiakaspalvelu on helposti tavoitettavissa joko verkossa tai 24/7 Klarna-sovelluksen kautta.


Mikäli sinulla on toimitukseen tai maksuihin liittyviä kysymyksiä, pyydämme olemaan meihin yhteydessä, ensisijaisesti sähköpostitse: info@coshoandcompany.fi

Maksutavat