Tilaustyöt


Muunnamme sinun huonekalusi

Oletko perinyt suvussa kulkeneen huonekalun, joka tuntuu hiukan liian "raskaalta" kotiisi? Tai ehkä olet löytänyt mielenkiintoisen vanhan lipaston kirpparilta? Tai sitten suosikki pöytäsi ei ole enää entisensä vaan elämän ehkä liikaa kuluttama? Me innostumme kuullessamme tällaisia tarinoita!

Ota meihin yhteyttä, keskustellaan!

Lähetä meille kuvia ja mitat huonekalusta sekä ajatuksiasi siitä mitä haluat (jos sinulla on idea). Käy läpi portfoliomme, jos haluat nähdä, millaisia töitä olemme tehneet aikaisemmin. Voit myös valita yhden valmiista projekteistamme lähtökohdaksi omalle projektillesi. Meitä auttavat myös kuvat kodistasi tai paikasta, johon aiot huonekalun sijoittaa. Riippuen sijainnistasi pystymme järjestämään myös konsultaation kotikäyntinä.

Me voimme auttaa sinua värin, viimeistelyn, taidetekniikan ja muiden yksityiskohtien valinnassa. Olemme sekä osaavia että monipuolisia taidemaalareita ja pystymme luomaan jotain aivan uniikkia sinun halujesi mukaisesti.

Jos asut pk-seudulla, haemme huonekalut mielellämme luotasi edulliseen hintaan. Tai vaihtoehtoisesti sinä voit toimittaa huonekalut itse suoraan studioomme joka sijaitsee Espoon Matinkylässä.

Kun olemme arvioineet huonekalusi ja vaatimuksesi, lähetämme sinulle hinta-arvion koko urakalle.